Båstadbloggen

med Sofia Arvidsson

Startsida / Inlägg

Allt i Hänt extra är sant…

av Sofia Arvidsson

Under förra veckan var det många som ville komma och kolla på mig. Jag fixar alltid biljetter till nära och kära. Igår fick jag ett mail av Per ”Texas” Johansson. Han ville ha biljetter till morgondagens herrmatcher. Lite frågande till detta så sa jag att jag spelade ju förra veckan…?? 

-Kunde inte komma, hade semester blev svaret…(Där var man inte högt i kurs)

Men jag ska ändå försöka hjälpa ”Texas”, han var ju ärlig och skrev såhär i sin blogg:

”Jag har förlorat med 6-0 6-0 mot Sofia Arvidsson i tennis (innan matchen trodde jag att jag skulle vinna)”

Sen skulle jag även få 50 biljetter till Falkenbergs hemmamatcher.(Mutor är bra)

Oklart vilket namn jag ska lägga ut biljetterna i, men det lutar åt Ove Sundberg…

*****

Glömde berätta om en liten komisk grej som hände under DC-matchen. Tror det var Robban som fick en felträff som går upp på läktaren. Den fångar jag med vänsterhanden. Sen slänger jag ner den igen direkt. Var någon centimeter från att träffa linjedomaren i huvudet.(Dålig på att kasta med vänstern”) Sen såg jag att det var den linjedomaren som dömde mig för fotfel när jag hade matchboll i Fed Cup-matchen mot Kina(Som jag sen förlorade). Så det hade ju varit lite komiskt om han hade fått den i huvudet och sedan vänt sig om och sett mig…

*****

Tränat på hardcourt idag. Gick mycket bra,. På eftermiddagen spelade jag poäng mot min tränare Larsa. Det gick inte så bra för honom. Vann mitt servegem när han säger:

-Du den serven jag dömde ut för dig innan, den sitter ser jag nu…

Han förlorade gemet blankt trots att han fuskade….(Det går bra nu……)

*****

Imorgon har jag ett fullt schema. Först tennis på morgonen sedan fysträning på eftermiddagen. Där i mellan är det även dags för årets Beachvolleybolltävling. Det är kändisar och idrottsfolk i olika lag som spelar mot varandra. Eftersom jag är en riktigt A-kändis blev jag inbjuden…..

Nej, dom hade nog lite ont om folk. Men det stod faktiskt i Hänt Extra förra året att jag briljerade och det vet vi ju att allt som står där ÄR sant. Vet inte riktigt vad dom menade med ”briljera” men kanske var det serven jag råkade skjuta upp på läktaren eller när jag smashade en av Mjällby-spelarna i huvudet.  Hur som helst lyckades mitt lag gå till final där vi hade matchboll men förlorade….

*****

Det är slut på grussäsongen för mig iår. Nu har jag en massa hardcourt-tävlingar att se framemot borta i USA. Börjar den 25 Juli med Stanford. 

*****

Härligt att se Micke Ryderstedt ta sig vidare idag. Tyvärr gick det inte lika bra för och Christian Lindell men han är ung och har tagit stora steg framåt så hans tid kommer. En erfarenhet rikare.Även Vinc fick tyvärr stryk. Synd men man kan inte förvänta sig så mycket av honom. Men vilken kämpar-hjärta han har. Tänk om han hade fått vara skadefri under sin karriär….men tyvärr finns inte ”tänk om”.

*****

Jag skrev innan att det inte gick så bra för min tränare på träningen. Det gick knappast så bra för honom förra året i Wimbledon heller. Jag skulle träna med Sharapova men innan så passade våra tränare på att spela lite. I WImbledon är dom stenhårda med att du ska spela i VITA kläder. Så frågan var ju,exakt var är Larsas byxor vita:P6190035.JPG

*****

Ikväll vankas det middag hos grannarna.Det ska bli skoj. Familjen Arvidsson har inte ätit på en vecka så nu ska vi äta dom ur huset….Nejdå, när man blir bortbjuden måste man uppföra sig. Inte som den gången när jag var 8-9 år och vi var bjudna till några på julfika. Jag åt 7 bullar. Vi var inte bjudna året efter….

Information

Denna blogg är inte längre aktiv. För en lista på aktiva bloggar, gå till bloggar.aftonbladet.se.

Sök

Arkiv

Kategorier

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB