Båstadbloggen

med Sofia Arvidsson

Startsida / Inlägg

En härlig utmaning

av Sofia Arvidsson

Dubbel-trubbel igår. Matchen gick bra….fast tvärtom. Vi hade iallafall härlig inramning med Eric Saade som uppträdde innan våran match klockan 1930. Läktarna var välfyllda. Dom la våran match innan Caroline Wozniacki skulle spela, troligen för att vi skulle dra lite publik till henne………eller var det på andra hållet.

En av våran motståndare i dubbeln hette Dolonts. När jag såg det namnet i lottningen i Franska Öppna iår, hade jag ingen aning om vem det var så jag gick ut och kollade. Tyckte då att hon var ruskigt lik en annan spelare som heter Manivseva (osäker på stavning). Någon sa senare till mig att det var hon…som hade gått och gift sig. Se där…

*****

Idag möter jag min kompis Caroline. Vad vet jag då om motståndaren? Rätt mycket, men bla gillar hon asiatisk mat. Här var vi ett gäng och åt Teppanyaki i Brussel: P5190478.JPG

Fast det klart, det är ju i tennis jag ska möta henne…så det är nog bra om jag tar reda på något annat också.

Jag har lyckats slå Carro en gång. Det var i Memphis 2006 i kvartfinalen. Då var Carro strax efter 10 år gammal….nej hon var 15. Efter i omklädningsrummet säger Carro till mig: Du kommer vinna hela tävlingen, det brukar dom som slår mig göra. ( Carro hade rätt, jag vann hela tävlingen)

*****

Härligt att äntligen få vinna en match på hemmaplan i Båstad även om det kändes som att man hade cementklumpar under fötterna och racket vägde 7 kilo ibland. Det är intressant det där vad nerver kan göra. Men det är vinsten som räknas..

Många som stöttade på läktaren eller skickade sina gratulationer. Men frågan är om inte gårdagens sms går till min tränares kompis. Min tränare frågade om han kommer och kollar? ” Kan ej, sitter i cockpit och ska flyga till New York”  (Ok, men då bli det nog lite svårt att komma..)

Mina grannar tackade så mycket för biljetterna. (Dom vet inte att det kommer en räkning med posten sen…)

*****

Hade inte bara problem med min motståndare igår…utan även med min kjol. Tyckte den satt lite för löst så jag gjorde helt enkelt en tejplösning så den inte skulle åka ner mitt under matchen (så kul ska vi inte ha). På tal om kjol träffade jag Robban Lindstedt innan min match i Franska Öppna iår. Hans kommentar: 

-.Oj, det var en kort kjol…nu kan tom jag tänka mig att gå ut och kolla på din match…

*****

Haft en liten sovmorgon. Dags att ladda om batterierna. För första gången ska jag jag möta en världsetta och vi spelar på en stor centercourt, på hemmaplan. Vilken härlig utmaning!!

Information

Denna blogg är inte längre aktiv. För en lista på aktiva bloggar, gå till bloggar.aftonbladet.se.

Sök

Arkiv

Kategorier

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB