Båstadbloggen

med Sofia Arvidsson

Startsida / Inlägg

Pappa matchhjälte..?

av Sofia Arvidsson

När en tävling är över är det viktigt att man utvärderar vad som varit bra och tar med sig dom positiva sakerna. Förutom att Båstad var min första semifinal på grus i en WTA-tävling så fanns det andra bra saker från veckan. Jag åt inte en enda glass båt och lyckades slarva bort rumsnyckeln endast tre gånger. Nyckel nr 1 kom bort någonstans i röran på rummet. Nyckeln nr 2 råkade hamnade bland några biljetter jag skulle lägga ut till några kompisar och nyckel nummer 3 lade jag på ett gömställe i väskan som var så bra så jag inte kunde hitta det, förrens imorse…

*****

Herrveckan körde igång igår. I år är inte Fernando Verdasco med, men han var det förra året. Han kom in i players lounge utan tröja, gick ut och sprang utan tröja,kom tillbaka i players lounge utan tröja, gick ner och tränade tennis utan tröja och kom tillbaka utan tröja. Snacka om otur att ha glömt alla sina t-shirtar hemma i Spanien……….

*****

Det är skoj att det går så bra för tjejerna i fotbolls-VM. Jag spelade bordtennis som yngre och har bla mött Nilla Fischer ett par gånger. Om ni undrar så vann jag. ( Om jag förlorat så hade jag såklart INTE tagit upp detta). 

*****

Snygg seger igår i DC-dubbeln. Min familj kan faktiskt ha en avgörande roll i matchen. Dom jobbar nämligen som chaufförer. Igår hämtade pappa Serbiens lag. Så om han får i uppgift att hämta dom idag också så kan det vara läge att köra fel, varför inte släppa av dom i Borlänge…? Sverige vinner på WO och pappa blir matchhjälte…

*****

Härligt seger i dubbeln igår i DC. Robban och Simon mötte Djorkovic och Zimonjic. Jag har faktiskt också mött båda dom. Djorkovic mötte jag i Hopman Cup när jag och Tomas Johansson spelade mot han och Ana Ivanovic. Nehad Zimonjic mötte jag i Australien Open mixeddubbel iår. Jag spelade ihop med Philipp Petzchner. Under ett av mina servegem så står det 40-40 och då måste man som tjej serva på tjejen eftersom det är avgörande boll. Då säger jag på skämt till Philipp: Men jag vill ju serva på Zimonjic (hade nämligen vunnit alla bollar mot honom). Gissa vad Philipp gör då? Jo han vänder sig om och säger det till Zimonjic. Kolla här:

Nehad gav igen sen med en serve på 200km mot kroppen. 

*****

Någon frågade vem som är den snällaste spelaren på touren. Svårt att svara på men en som nästan är för snäll är Sybille Bammer. Jag spelade dubbel med henne en gång och hon bad om ursäkt när jag missade..

-Sorry, my fault…

Snäll tjej som faktiskt har en dotter men spelar på touren fortfarande. Det var faktiskt så att hon började spela mycket bättre efter hon fick barn och har tom legat topp 20. En taktik man kanske skulle testa…?

*****

Nu ska jag lägga mig och läsa i trädgården. Vi har en välklippt häck och på tal om häckar så visade Micke Pernfors sin, förra söndagen under invigningen:P1010544.JPG

Sen ska jag såklart heja på Sverige i DC. Jag ska även få en guldmedalj idag. För vad kommer i nästa inlägg…

Information

Denna blogg är inte längre aktiv. För en lista på aktiva bloggar, gå till bloggar.aftonbladet.se.

Sök

Arkiv

Kategorier

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB