Båstadbloggen

med Sofia Arvidsson

Startsida / Inlägg

Slog jag världsettan…??

av Sofia Arvidsson

Det händer grejer i Båstad. Johanna Larsson slog ut ryskan Vera Douchevina. Jag var uppe på takläktaren och kollade lite. Noterade att fröken Larsson knäckte sitt rack i första setets tiebreak. Hon förlorar det men vänder sen och vinner matchen. Vad tar man då för lärdom av detta? Knäck fler rack..?  Nejdå, fröken Larsson är norrlänning. Dom är sega och ger inte upp så lätt. Bra Johanna!

Men om vi nu snackar om att knäcka rack så har nog Marat Safin rekordet. Ryktas om att han knäckte 40 rack på en säsong. Arg kille med andra ord. Det har väl hänt själv att man blivit arg någon gång och råkat dra det i backen så det spruckit. Men till pappa så har man alltid kört ”jag tappade racket när jag servade”-förklaringen..

*****

Innan matchen satt jag och snackade med Caroline. Hon visade en bild hon tog när hon gick från träningen.Där hon hade fotat några paparazzi som tog kort på henne samtidigt. Mera tjejsnack sen fick jag ursäkta mig: 

-Carro, jag måste gå och förbereda mig….för jag har nämligen match klockan 17. Visade sig att hon också skulle spela match klockan 17……(ja just det,vi skulle ju mötas..)

Carro fick tyvärr bryta matchen pga axelskada. Men visst hade jag läget under kontroll??…(2-6,1-0)

Skämt och sido. Hoppas det inte var allvarligt med henne. 

*****

Jag snubblar in i kvarten men är ändå nöjd över att jag tyckte spelet var bättre idag. Mer avslappnat. En som dock inte är så nöjd på mig är nog städerskan. Sofia råkade gå in med grusskor på rummet.(Smart). Ingen bild från mitt rum men ni kan nog räkna ut hur det ser ut, då mina skor ser ut såhär efter spel:grusskor.jpg

*****

Efter matchen idag var det presskonferens. Jag hade sagt att klockan 19.00 var en bra tid. Dock tränade jag lite till efter  och sen skulle jag duscha. Så klockan 19.00 stod jag naken på rummet för jag hade precis duschat. Det hade ju kunnat bli ett rätt kul presskonferens, men jag valde att ta på mig lite kläder och bli några minuter sen..

*****

Radiokillen på plats idag igen. När han frågade hur jag kunde spela så mycket bättre idag, jag var ju som en annan spelare? Då svarade jag: Måste varit mitt gula pannband jag hade idag…

Han köpte förklaringen och tyckte att jag skulle fixa sådana till hela HBK, så trenden vänder…

*****

Sa ju häromdagen att man måste vara stark som tennisspelare. Man måste även vara uthållig, för annars orkar man inte bära alla presenter man får hela vägen till sitt hotellrum:presenter.jpg

Vad är då svaret på min rubrik?Nja blir bra…Alltså både ja OCH nej…

*****

Imorgon väntar nya utmaningar. Både jag och Johanna möter spanjorskor. Sverige-Spanien. Heja blågult!!

Information

Denna blogg är inte längre aktiv. För en lista på aktiva bloggar, gå till bloggar.aftonbladet.se.

Sök

Arkiv

Kategorier

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB