Julbord på Operakällaren
avStockholms lyxigaste julbord hittar du på vackra Operakällaren, signerat den kända kocken Stefano Catenacci.
Det är ett traditionsenligt julbord av yppersta klass. Nytt för i år är att julbordet kommer att serveras som en avsmakningsmeny, en del är buffé och en del serveras på tallrik.
På menyn hittar du hummer, sill, strömming, kallskuret, lutfisk, kalla fiskar, skaldjur och massa annat gott. Avslutningsvis ett gigantiskt dessertbord med allt man kan önska. Alla desserter bakas i Operakällarens konditori på Operan. Princesstårtan på bilden nedan har en smak av lakrits och hallon, så gott!
Julbordet serveras 27/11 – 24/12.
Priset ligger på 1 000 kr för lunch och 1 250 kr för middag.
Lokalen och utsikten är helt fantastisk, det blir inte finare än såhär. Operakällaren har funnits sedan 1787, bara att gå in i matsalen är en upplevelse i sig.
Restaurangen har en stjärna och hela fem röda bestick i Guide Michelin och är även medlem i ”Les Grandes Tables du Monde/Traditions & Qualité” – en sammanslutning av världens förnämsta restauranger.