Vegetariskt på Mosebacke
avRestaurangen på Mosebacke har ändrat matkoncept och fokuserar på vegetariskt. Kött och fisk finns fortfarande på menyn, men beställs som tillbehör till maten. Maten serveras som mellanrätter, 2-3 rekommenderas för att bli mätt. Priset för en rätt ligger på 90 kr.
På menyn finns massa gott! Vad sägs om en solrosfrörisotto med broccoli, chili och vitlök eller en rödbetsgnocci med getost och kål? En favorit var svartrotsnudlar med Karl-Johansvamp, färsk tryffel och vattenkrasse. Spännande och gott med nudlar av svartrot.
Den nya vinlistan är full av välsorterade ekologiska viner, enbart ekologiskt.
Restaurangen har öppet för middag tisdag-lördag 17:00-23:00. Lunch måndag-fredag 11:00-14:00 och brunch med livejazz lördag och söndag 11:00-16:00. För er som inte har vart här tidigare kan jag säga att bara utsikten är värd ett besök.