Startsida / Inlägg

Superbloggen 2.0

av Dan Glimne

Eftersom allt fler läsare har klagat – inte bara här utan även via våra egna mejladresser och per telefon – på att vi i toleransens och takhöjdens namn släppt igenom för många inlägg som rätteligen borde ha tagits bort i stället, har vi fyra superbloggare nu haft en kort diskussion om nivån på kommentatorsfältet och beslutat om följande.

Från och med nu gäller samma regler som på en vanlig dagstidnings insändarsida. Alltså: inga könsord; inga rasistiska glåpord; inga grova svordomar; inga inlägg som förfaller till rena personliga påhopp, inklusive på andra läsare; och inga inlägg som är totalt ovidkommande för denna i huvudsak spelrelaterade blogg. På alla de punkterna kommer vi från och med nu att sätta STOPP.

437483-Cartoon-Cursing.jpg 

 Däremot välkomnar vi fortsatt såväl saklig kritik som goda ord, och tar till oss bägge två. Vi understryker för tydlighetens skull att det är inte åsikter vi censurerar, bara den otrevliga tonen.

Till de tre eller fyra läsare som i detta ögonblick börjar vråla ”Censur!” över att inte längre få se sina alster med ordval som f*tta, k*ks*gare, j*vel och dylikt samt uppmaningar om att vi ska fara åt h*lv*te och börja kn*lla varandra i r*ven, svarar vi: vi bryr oss uppriktigt sagt inte om era åsikter. Och till de omkring tvåtusen övriga läsarna säger vi: välkomna till en från och med nu trevligare och ännu läsvärdare blogg som kommer att fortsatt ha tonvikten på poker och annat spelande, och inte tas upp av dumheter och ovidkommande ting.

För Simon, Robert, Jens och mig själv,

byline.jpg

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB