Startsida / Inlägg

Hysén stoppas från Hyséns

av tramsfrans

glennFoto: Anders Deros

I våras när det stod klart att familjen Hysén skulle få en dokusåpa så tyckte jag det var lite märkligt eftersom flera i familjen inte pratar med varandra. Helena Hysén är sur på Glenn för att han var otrogen 2010, och Glenn och Helenas barn vill inte prata med Glenns nya fru Camilla eftersom hon skrev en taskig statusuppdatering på Facebook efter en kväll på Liseberg för några år sedan. Ja ni hör ju själva, det är lite rörigt!

Nu har dessutom Glenn och Camilla själva insett att det kanske inte var så jättelyckat att spela in en realityserie med exet. Nöjesbladet rapporterar:

”Enligt uppgifter till Nöjesbladet är anledningen till det plötsliga avbrottet i serien att Camilla och Glenn har tyckt att Helena tagit alldeles för mycket plats. När vi når Camilla bekräftar hon våra uppgifter och medger att de inte är förtjusta över den uppmärksamhet som Helena fått.” 

Att en tv-medverkan även leder till uppmärksamhet borde rimligtvis inte ha kommit som en överraskning, och att jobba med ens ex har väl aldrig någonsin varit en hit? Till Nöjesbladet säger Glenns fru såhär angående att Helena ska synas mindre i den nya säsongen:

”Enligt uppgifter till Nöjesbladet är det ett önskemål från dig och Glenn?

– Ja, det är väl inget att hymla om. Helena kommer inte vara med och synas och det kommer som sagt inte att spelas in något nytt med henne. Det är klart att det finns anledningar. Jag tycker inte att alla artiklar om Glenn har varit jättetrevliga från hennes sida. Vi vill inte hålla på med pajkastning.”

Att meddela i en tidningsartikel att man ”inte vill hålla på med pajkastning” samtidigt som man håller på med pajkastning kanske inte är en jättebra strategi om man vill att den ska upphöra, men vad vet jag!

Foto: Naina Helen W.Jåma

Det mesta tyder dock på att alla i familjen Hysén har blivit mer eller mindre lurade av produktionen. I en intervju med Expressen så säger Glenns fru att de bara trodde att Helena ”skulle ta en fika med barnen” i programmet, men det är ju uppenbart att Kanal 5 hade andra avsikter eftersom de filmat så mycket material med Helena?

Allt det här hade såklart kunnat undvikas om familjen faktiskt pratade med varandra, men om man outsourcar kommunikationen till ett produktionsbolag istället så får man eventuellt skylla sig själv?

Vissa människor hade kanske tvekat att ställa upp på ännu en säsong om man blivit lurad, men inte familjen Hysén! Andra säsongen har redan börjat spelas in, men den här gången blir det alltså inget nytt material med Helena. Förhoppningsvis så finns det mer oanvänt material med Helena som passar till den nya säsongen!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB