Startsida / Inlägg

Blondinbellas hus har skaffat Instagram

av tramsfrans

Ingen kan väl ha missat att Blondinbella storsatsar på sociala medier! I höstas meddelade Bella att hon utvecklat en robotinfluencer som hette Gabrielle Löwengrip, en brunchtokig tjej från New York. Gabrielle har varit oroväckande tyst sedan dess, och vi är många som undrar om hon ätit sin sista granola.

Nu har Bella och hennes team skapat ytterligare ett instagramkonto, och den här gången är det Bellas hus och hennes ”home team” på Lidingö som fått ett eget konto. Löwengrip House!

View this post on Instagram

We love to organize ??‍♀️

A post shared by Home team of Löwengrip (@thelowengriphouse) on

Har du alltid drömt om att följa ett hus på Instagram? Nu har du äntligen chansen att följa med bakom kulisserna och få se hur det ser ut inne i ett livs levande hem!

View this post on Instagram

Sunday fun?

A post shared by Home team of Löwengrip (@thelowengriphouse) on

Äntligen får man följa med bakom kulisserna hemma hos Bella och se när hennes personal utför all markservice som hon inte hinner utföra själv! Lite ”Sunday fun” med strykjärnet medan Bella gör något viktigare.

Här har huset åkt på konferens till ett annat hus i Åre för att diskutera vad man ska göra med huset! Hoppas att ni hängde med! Alla captions innehåller positiva ord som ”fun”, ”love” och hjärtsmileys, och det är ju en himla tur att huset verkar gilla alla sysslor som Bella själv hatar.

Inte nog med att ha tjänstefolk, tjänstefolket måste dessutom älska det de gör och tycka att allt är fantastiskt samtidigt som de delar med sig på sociala medier med nordkoreansk plikttrogenhet. Tänk att de är så lyckligt lottade som får jobba för självaste Blondinbella och vika hennes tvätt!

Med tanke på att Bella i princip aldrig är hemma så måste jag säga att det går åt oerhörda mängder mat i huset! Influencers älskar dock att visa upp bilder på välfyllda kylar och dignande läckerheter, samtidigt som de helst inte äter över huvud taget om det inte förevigas på bild.

Huset verkar tyvärr vara lika bra på engelsk grammatik som sin ägare, men det är iallafall tur att Bella får hjälp med att tända sin brasa. Klart man inte ska behöva tända den själv, för att inte tala om veden till!

Det är oklart varifrån kundvagnen kommer, men jag har alltid tyckt det varit lite olustigt att se personer med kundvagnar när jag inte är i närheten av en mataffär. Oftast tyder det ju på någon form av social problematik att rulla runt med en kundvagn på gator och torg, men det kanske bara är jag som är fördomsfull?

Jag ser iallafall fram emot att följa Bellas hus äventyr på Instagram, och längtar efter att få ytterligare inblick i hur roligt det är att utföra någon annans vardagssysslor. Förhoppningsvis så hugger de inte veden själva nu när det är så kallt ute, men om de hade gjort det så hade de tyckt det varit friskt, fräscht och so much fun!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB