Startsida / Inlägg

Linda Lindorffs blindtarms-oro

av tramsfrans

Att svenska kändisar gillar Dubai är ingen nyhet. Allt är alltid superhärligt i Dubai, iallafall enligt de kändisar som åker dit i utbyte mot gratis flyg och boende! En person som betalade sin resa själv och inte hade det lika trevligt var Linda Lindorff, vars blindtarm brast under resan.

Linda är hemma i Sverige nu sedan några dagar, men på Instagram berättar hon om hur tankarna gått.

View this post on Instagram

Tänk om… Jag har haft många timmar att fundera och analysera när jag legat ensam. Så klart ska man egentligen inte tänka så mycket på vad som hade kunnat hända… men det är ju inte helt lätt att kontrollera hjärnan så sådana tankar har jag ändå haft. Tänk om… jag satt mig på flyget den kvällen istället för att åka till sjukhuset. Varit i luften med brusten blindtarm och ingen tillgång till läkare. Tänk om… jag varit på en segelbåt på väg över Atlanten som deltagare i ett tv- program… Det sista är inget ni känner till men jag blev tillfrågad för rätt länge sedan om jag vill korsa Atlanten i segelbåt i ett inspelat tv-äventyr. Jag sa faktiskt nej direkt då det inte alls är min typ av äventyr. Mer fjällko än delfin om man säger så. Kanske mitt norrländska arv – trivs i skog och mark ? Hur som helst… tänk om jag varit ute till sjöss då det här hände.. klart skydd finns även där men tufft hade det varit. Hugaligen. Nu idag har jag ändå mest positiva tankar, feber i natt också, magen uppblåst och äggstora bölden på höger sida kvar men jag tror och hoppas penicillinet fixar det. Jag är på benen och känner mig hyfsat stark. Imorgon är det återbesök hos läkaren och då vet jag om känslan på bättring överensstämmer med blodvärden och nya provresultat. Det hoppas jag. ❤️❤️❤️❤️ Angående tankar på förändring så är de ännu fler. Det här var på nåt vis ett wake up call för mig, jag känner tydligt vad som behöver ske men det tar vi sen. Många kramar tillbaka till er!!

A post shared by Linda Lindorff (@linda_lindorff) on

Vi kan såklart inte veta säkert, men jag utgår från att Linda pratar om Kanal 5:s nya program som spelas in just nu, där bland annat Viktor Frisk och Agneta Sjödin ska korsa Atlanten tillsammans i en segelbåt. Troligtvis har inte någon annan svensk kanal identiska planer på att skicka iväg ett antal kändisar på en segelbåt över Atlanten eftersom det är en rätt konstig idé redan från början.

Det är såklart aldrig bra timing för en brusten blindtarm, men att råka ut för det när man är mitt ute på Atlanten tillsammans med några svenska kändisar måste ändå vara något av det absolut värsta som man kan råka ut för i hälsoväg? Då hade det blivit meditering med Agneta Sjödin och peptalk med Viktor Frisk i några timmar medan man väntar på mer avancerad vård!

Jag förstår att Linda Lindorff blir oroad när hon tänker på vad som hade kunnat hända, men det viktigaste är att hon är i säkerhet nu och att allt gått bra! Det återstår att se vad som menas med wake up call och tankar på förändring, men jag hoppas att det inte kommer påverka sommarens inspelningar av Bonde söker fru. Svensk dejting-tv utan Linda Lindorff är som en båt på öppet hav utan segel.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB