Startsida / Inlägg

Danny talar ut om Molly

av tramsfrans

Foto: Sofia Nahringbauer

Nu har det gått några månader sedan Danny och Molly gjorde slut under mystiska omständigheter, och efter att Danny meddelat att han numera är ”kär i sig själv” och pressade fram en tår i Rix FM så stod det klart att relationen verkligen var över. Nu har Danny gjort en till intervju där uppbrottet avhandlas. Nöjesbladet rapporterar:

”– Jag kan säga så här. Vi är bästa vänner och vi älskar varandra. Allt det som hände inspirerar oss väldigt mycket och jag vet att hon är i studion nu. Det är jag med. Men vad det är som har hänt vill jag inte gå in på. Men Molly är en fantastisk person.”

Danny ”vill inte gå in på vad som har hänt men meddelar att Molly är i studion och att uppbrottet ”inspirerar oss väldigt mycket”. Jag kan såklart ha fel, men jag får känslan att både Danny och Molly VERKLIGEN kommer gå in på vad som har hänt, fast genom att släppa musik istället.

”Kommer ni att dyka upp i texter på varandras album nu?

– Det känns som att det går att härleda vad varenda låt som Molly har släppt handlar om … Men jag skriver så klart om det som händer i mitt liv och just det var en jättestor grej. Jag har skrivit om det, och kommer att skriva om det. Man präglas av varandra och det kommer alltid finnas mycket av mig i henne och mycket av henne i mig. Det är det som är så fint … Man delar några år av kärlek med varandra och det påverkar en.”

Om jag tolkar det här rätt så kommer det alltså släppas ”Danny och Molly”-musik från både Danny och Molly framöver. Snart blir det streamingkrig på Spotify om vems breakup-låt som spelas mest!

”Är det svårt att dejta som offentlig person?

– Alla visar sig alltid från sin bästa sida och det är väldigt sällan jag får se den brutala och råa sidan. Men det har gjort mig till en väldigt bra människokännare och jag läser av människor otroligt snabbt. Jag ser om det är något som döljer sig eller om det är ärligt. Man lär sig det fort. Jag tror att det kommer med jobbet.”

Jag vet inte om Danny någonsin har gått på dejt som icke-offentlig person, men jag kan meddela att det är samma sak för ALLA som dejtar. Går man på en första dejt med någon så försöker man väl alltid visa sig från sin bästa sida? Hur ofta får man se den ”brutala, råa sidan” när man precis börjat dejta någon?

Alla kan visserligen råka ut för en dålig dejt, men då har det troligtvis andra orsaker än att man inte är kändis. Det är alltså inte ett specifikt kändisproblem att personer visar sig från sin bästa sida när man träffar dem första gången.

Nu inväntar jag spänt ny breakup-musik från Danny och Molly. Sverige ska inte få glömma deras relation i första taget, och vi ska påminnas om den på listorna under lång tid framöver.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB