Startsida / Inlägg

Charlotte Perrellis karantän i Åre

av tramsfrans

Foto: Pontus Orre

Släpp allt du har, Charlotte Perrelli har upprört folk på internet med ett av sina livsval! Sedan en månad tillbaka bor Charlotte med familj i deras hus i Åre istället för Djursholm, något som har fått flera att reagera. Aftonbladet Nöje rapporterar:

”Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har tillsammans med barnen isolerat sig i sin villa i Åre, på grund av coronapandemin. Nu tvingas hon gång på gång förklara och försvara sig i kommentarsfälten på sin instagram och blogg.”

I och med att Charlotte varit på plats i Åre i över en månad så borde det inte finnas någon risk för att de tagit med sig någon smitta, men jag måste ändå beundra Charlotte för att hon orkar ta debatten och gång på gång förklara sin vistelse.

Det finns trots allt ett alternativ till att gång på gång behöva förklara sig och utsättas för ifrågasättande kommentarer, och det är att inte lägga ut så många bilder på sociala medier. Många hade säkert tvekat att lägga ut härliga fjällbilder nu eftersom den sociala acceptansen inte är speciellt hög just nu, men inte Charlotte! Hon är aktiv på Instagram varje dag och visar upp fjällyckan, trots att hon vid det här laget vet att ingenting triggar folk mer just nu.

”’De som skriver vet inte att vi reste för en månad sedan. Vi tog beslutet tidigt för att vi har tre personer i familjen som tillhör riskgruppen. Med kol, diabetes och nedsatt lungkapacitet,’ skriver Charlotte Perrelli i ett sms till Aftonbladet.”

Charlottes föräldrar bor på samma tomt som Charlotte i Djursholm, och det är alltså därför familjen tog beslutet att stanna kvar i Åre. Nu räcker det visserligen med att hålla två meters avstånd snarare än 60 mil, men jag förstår absolut tanken. Att tro att folk ska ha koll på exakt när Charlotte reste till Åre är dock överkurs, så det är inte konstigt att folk är arga.

Som ett stort Charlotte Perrelli-fan vill jag dock flika in att det här inte är första gången som Charlottes semesterval har upprört svenska folket. Det brukar bli mer eller mindre upprörda röster varje gång hon lämnar Stockholm. Oavsett om hon badar med delfiner, rider på elefanter, åker på kryssning i Karibien eller åker till fjällen i coronatider så brukar upprörda röster höras.

Det är omöjligt att göra alla nöjda, men det finns faktiskt ett alternativ till drev och det är att inte vara så aktiv på sociala medier när man vet att man gör något kontroversiellt. Det verkar dock inte vara aktuellt för Charlotte den här gången heller!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB