Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Dagens miljötips: Släng inte mat

av Anna
ekomjolk.jpg
Mjölk som gick ut igår är oftast ingen fara att dricka. Eller varför inte göra pannkakor av den.

Aldrig har det varit så inne att handla ekologiskt, kravmärkt och närproducerad mat. Men en minst lika stor insats för miljön är att äta upp allt man handlat. Att planera måltiderna utifrån vad som finns i kylskåpet istället för att maten står och blir gammal så du måste slänga den. Mycket går även att frysa in, t.ex. grädde, så kan du plocka fram det när du behöver det.

Ett lätt sätt att både spara pengar och stoppa växande sopberg!

  • Tjänstgörande redaktörer: Mattias Kling, Aleksandra Wojcik och Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB