Husmanskost i ”mamma-hormonerna”?
av
Pannkaka blev det till barnen idag. Med grädde till lillebror & sylt till storebror. Såklart. |
Vet inte vad som händer när man blivit mamma. Plötsligt vill man baka bullar, steka pannkakor, rulla köttbullar – you name it! Har du inte barn kommer du märka att något märkligt händer om du får barn i framtiden.
När jag och mannen inte hade barn åt vi kycklingfilé med ris och kesellasås varannan dag, lax med ris och kesellasås varannan. Hela veckan lång. Kanske något annat på helgen, men annars brydde vi oss inte så mycket. Nu däremot vill jag variera så mycket som möjligt för att barnen ska få i sig av alla näringsämnen. Fast de skulle nog vara nöjda med att äta pannkaka varje dag. Och jag om jag fick lax eller kyckling varje dag. Skumt!
Jag & mannen åt inte pannkakor utan en ugnsomelett med kalkon, broccoli, rödlök, bladspenat, en skvätt grädde, ägg (!!) och mozarella. Vi är ju VUXNA nu för 17! 😉 |