Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Dagens middag: Varm laxsallad

av Anna
varm_laxsallad.jpg

Dagens middag blev en sallad med isbergsallad, babyspenat, körsbärstomater, pumpakärnor och kokt ägg. Till den ugnsbakad lax (färsk laxfilé med flingsalt, dill och peppar i 250° varm ugn i ca 20 min) och stuvad bladspenat (färdig från frysdisken). Såsen är lättkesella blandad med en msk majonäs, örtsalt och peppar. Till detta ett par knäckemackor.

Lättlagat, fräscht och somrigt med massor av bra fett!

  • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB