Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Kiwiglass varje dag?

av Anna
kiwiglass.jpg

Ja. Den här vitamin-, protein- och kalciumspäckade kiwiglassen kan du med übergott samvete äta varje dag. Jag kom på receptet efter att mannen kommit hem med massa kiwi och i kväll testade jag med ett mycket lyckat resultat.

ingr_kiwiglass.jpg
  1. Någon dag innan du planerar äta glassen, skala och dela x antal kiwi i bitar. Frys in.
  2. Mixa den frusna kiwin ihop med lättkesella och ett par matskedar honung (eller annat sötningsmedel) och ev. lite vaniljsocker/vaniljpulver.
  3. Smaka av. Mer honung? Mer kiwi? Mer kesella?
  4. Servera och njut!
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Filip Elofsson och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB