Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Pimpa upp proteinhalten med ägg

av Anna
coscoslax.jpg

Rester till lunch idag. Överbliven fullkornscouscous, bladspenat och en liten bit lax. Alldeles för lite för att tillfredställa mitt proteinsug och därför blandade jag i ett par ägg innan jag micrade härligheten. Gott och smidigt sätt att öka proteininnehållet i de flesta rätter (t.ex. pasta/ris-rätter men även i gröt eller som det är).

P.S. Glöm inte något form av lock så att ägget inte exploderar i micron. Onödigt svårstädat! D.S.

  • Tjänstgörande redaktör: Elin Wieslander, Rebecka Rakell
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB