Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Sylta upp kesellan

av Anna
syltkesella.jpg

När jag vill festa till lättkesellan lite och göra den söt som en dessert tar jag i lite sylt. Rör runt så det blir fluffigt och ät, gärna med färska bär/frukt till – lovely!

Favoritsylten är Rhapsodie de Fruit utan tillsatt socker utan sötad med fruktsocker. Den är proppad med bär och frukt (en matsked motsvarar en hel frukt) i väldigt koncentrerad form (kanske för att den är tänkt som marmelad, inte sylt?) varför du inte behöver ta så mycket. 

Finns att köpa i de flesta välsorterade matbutikerna, t.ex. Ica, Coop och Vi.

  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB