Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Kalkonomelett med keso

av Anna
keso_omelett.jpg

Ägg måste vara bästa snabbmaten som finns i alla dess former. Vi har varit på min söta systerdotters 4-årskalas och kom hem hungriga som vargar (alltså jag och mannen som inte proppat oss fulla av tårta och godis). Ett par stora omeletter med sallad fick det bli:

Ingredienser, 2 omeletter:

  • 8 ägg
  • 1 rödlök
  • broccoli
  • 1 paket (typ tunna skivor) strimlad kalkon
  • 4 strimlade soltorkade tomater
  • 1 dl mjölk
  • 1/2 paket keso
  • riven mozarella att toppa med 
  • salt & peppar

Stek kalkon, rödlök, broccoli. Häll över ägg/mjölk-blandningen. Fördela tomaterna, keson och mozalellan. Låt bli genomstekt men keson och osten får gärna vara lite krämig.

sallad.jpg
Salladen till med tomat, vinegrette, pumpakärnor och avocado.
  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB