Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Middag i ugnen

av Anna
kyckling_mozarella2.jpg

Ugnen använder jag nästan dagligen till matlagning. Det blir så gott och maten tillagar sig själv när jag gör annat.

Dagens middag: Kycklinfile med strimade soltorkade tomater, bazilika, skivor av mozarella och rökt kalkon ovanpå (”pålägget” har jag på när det är ca 10 min kvar av kycklingens tillagningstid). Till härligheten ugnsbakad klyftpotatis, aubergine och champinjoner + kokt broccoli och blandad sallad.

Festlig mat en vanlig måndag för att fira att mannen kommit hem 🙂

  • Tjänstgörande redaktörer: Mattias Kling, Aleksandra Wojcik och Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB