Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Mitt sanna jag

av Anna
yoga_svanen.jpg
Det som speglas i bloggen är inte hela bilden. Bara nästa. Svanens possition vid gårdagens yogapass.

”Är du alltd sådär glad? Hur hinner du med allt?” Två frågor jag ofta får här i bloggen och sanningen är – nej, jag är inte alltid glad. Och nej, jag hinner inte allt jag vill, men när jag inte är glad har jag oftat ingen lust att blogga. Och när jag inte hinner, ja då hinner jag inte blogga 😉

Jag ÄR oftast glad och ser positivt på livet. Mycket p.g.a. allt jobbigt jag varit med om tidigare i livet som får mig att inse hur lycklig jag är idag. Jag har varit sjuk och deprimerad en period, jag har förlorat två barn. Alltså har jag ingen anledining att gnälla nu när jag fått det jag önskat mest av allt – en frisk, stark kropp, en man och fyra barn jag älskar mest av allt. Små motgångar i vardagen är lätta att rycka på axlarna åt efter det jag upplevt.

Läste ett bra inlägg hos Sara om att bloggare inte visar upp hela sitt liv och bara väljer den glada, peppande sidan. Speciellt vi träningsbloggare. Typiskt ”personlig tränar-stil”. Inte går jag runt med mina kunder och pratar om mina eller deras bekymmer. Nej, jag vill ge mina kunder en positiv upplevelse och träningsglädje oavsett om jag eller de har ont i ryggen. Samma sak här i bloggen även om den är mer personlg och det halkar in mindre peppande inlägg ibland.

Men glädjen till träning och livet jag försöker förmedla här i bloggen är äkta vara. Och mellan inläggen går jag också och plockar smutsiga strumpor runt om i lägenheten, värmer färdiga pannkakor med spraygrädde till barnen och skåpäter halstabletter och choklad (mörk, men ändå ;). Blir irriterad på skitgrejer som att mjölken är slut. Igen. En del av livet att älska det med ♥

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Mia Carron och Annika Panas
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB