Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Gott med potatismos

av Anna
lax_pot.mos.jpg

Pulvermos är något av det värsta jag vet, men till dagens lax gjorde jag äkta mos av pressad potatis, varm mjölk, en klick smör, salt och vitpeppar. En HELT annan sak än fuskmoset. Sen gör ju tillbehöret sitt – saftig ugnsbakad lax och grönsaker, sallad, citron, romsås och kokt ägg. Filibabba!

potatisplattar.jpg

Och eftersom det blev mos över kan jag göra potatisplättar till barnen i morgon. En rätt jag själv är uppväxt med. Bilderna ovan är från ett tidigare inlägg och recept hittar du här.

  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB