Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Mina guldhjärtan 6 månader

av Anna
jj6man2.jpg
Nästan alltid glada – mina guldhjärtan!

idag är det en stor dag – mina guldhjärtan blir 6 månader kl 13! Jag tänkte fira genom att pussa dem extra mycket (går det?) och gå på yoga för att bli en sådär lugn och harmonisk mamma (som jag aldrig lyckas vara). Och sen ska de få kladda HUR mycket de vill med gröt och barnmat. Ingen tårta dock.

guld_hjarta1-e1319721373848.jpg

Egentligen har jag ju guldhjärtan så det räcker, men blir ändå väldans glad om du gillar min blogg och röstar på Trend o träning i kategorin årets blogg/hemsida i tävlingen Guldhjärtat vid FitnessFestivalen. I morgon, torsdag, är sista dagen du kan rösta.

Här kan du läsa mer om Guldhjärtat och rösta (gärna även på övriga duktiga nominerade i andra kategorier).

 • Tjänstgörande redaktörer: Matilda Andersson, Fredrik Palmqvist och Elvira Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB