Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Lyxig lunch av rester

av Anna
fredagskyckling

Lunchade med goda rester från diverse middagar. Kycklingfilé där jag i ett snitt fyllt med bitar av soltorkade tomater och smulad fetaost. När kycklingen nästan var klar i ugnen la jag på mozarella och tunna skivor av rökt kalkon. Till kycklingen min spenat- och fetaostpaj, sallad, keso och avocado. Bör testas!

  • Tjänstgörande redaktör: Lukas Jacobson, Jenny Åsell, Aleksandra Wojcik
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB