Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Salta laxen..

av Anna
lax_salt.jpg

..en stund innan det är dags att sätta in den i ugnen. Då drar fiskköttet ihop sig och blir sådär saftigt och mjällt som du vill ha det. Eller var det tvärtom? Att det delar sig och blir sådär saftigt och mjällt som du vill ha det? Kvittar. Salta en stund innan i alla fall för det sa Moberg. Eller var det Mat-Tina? 😉

Lax med flingsalt, dill och peppar, champinjoner (tips – de får god smak i ugnen av fettet från laxen), bladspenat stekt i olivolja, hemgjord potatismos och sallad blir dagens middag. Kanske något du kan laga i morgon. Helt klart värt en fredag!

  • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Jennifer Snårbacka och Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB