Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Keselladipp med äppelklyftor

av Anna
kesella_apple.jpg

Kesella uppblandad med lite vaniljsocker (går att ta proteinpulver med vaniljsmak eller vaniljextrakt om man inte vill ha socker), kanel och krossade valnötter – kanongott att dippa äppelklyftor i.

shake.jpg

Jag åt det igår kväll istället för glass för jag hade bestämt mig att inte sockerchocka kroppen. Och har jag bestämt mig för något är jag stenhård. Så medan mannen smaskade Ben & Jerry dippade jag äppelklyftor, dock efter två Shake Mushi med ris (Hampus åt bara lite av riset i sin portion – otur 😉

P.S. Har svårt att begränsa intaget av socker, men låter det vara så vissa lördagar. Äter då så mycket jag vill och undviker sen socker under veckorna. Även vissa helger äter jag ”nyttigt” men lite lyxigare mat istället. ÄR inte och kommer aldrig bli en ”lagom” människa. D.S.

  • Tjänstgörande redaktörer: Mattias Kling, Aleksandra Wojcik och Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB