Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Videoklipp – två magövningar

av Anna

Här har du två grymma magövningar i filmformat för att fönya mig – kontrollerade situps och båten med bollrotation. Tycker de övningarna funkar bra för mig nu 6 månader efter kejsarsnittet och jag körde dem efter dagens konditionspass.

Jag hoppas du hör vad jag säger och om jag låter stressad är det för att jag hörde barngråt från MiniSats som ligger vägg i vägg med stretchhörnan (men det visade sig sen inte vara Jonna eller Junior).

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Paula Westerberg och Jennifer Laxén
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB