Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Glucosanol istället för Low carb?

av Anna
glucosanol-m-tabletter_new_medium.jpg

Människan är lat och bekväm – det råder det inga tvivel om. Vi vill gärna hitta genvägar till drömformen i form av bantningspiller, fettsugning, maskiner som tränar åt oss, pulver så vi slipper anstränga oss för att tillaga en hälsosam måltid – du vet. Jag är också lat.

Du har säkert sett reklamen för Glucosanol som blockerar upptaget av kolhydrater? Så att du som älskar kolhydrater kan fortsätta äta det utan att gå upp i vikt. Ännu en genväg och jag undrar om det verkligen fungerar och hur magen mår? 

Bäst är såklart att lära sig äta bra, träna bra och MÅ bra psykiskt. Men för de som har svårt att komma igång kan en genväg hjälpa till att kicka igång viktminskningen innan de lär sig ett sunt sätt att leva på.

kladdk_glass.jpg
Kolhydratladdning: Glass med choklad- & nougatsås, kladdkaka & te. Notera Junior i bakgrunden. Vi lever farligt nu.

Själv skulle jag behöva ett helt paket Glucosanol inför mitt lass med kladdkaka och glass ikväll. Men tvärtom VILL jag att kroppen ska ta upp kolhydrater inför min långpassdate med den här sköna bönan i morgon bitti. Jättekul och perfekt sätt att lära känna henne under 2 mils löpning. Minst! Jag är superladdad 🙂

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Kristina Jeppsson, Elvira Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB