Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Test: Glucosanol och pasta

av Anna
glucosanol.jpg

Jag skrev om läkemedlet  Glucosanol som blockerar upptaget av kolhydrater i ett tidigare inlägg, och gissa vad som kom med posten? Nu vill jag inte gå ner mer i vikt + äter redan för det mesta kolhydratfattig mat, så att testa bantningspiller en månad är INTE aktuellt. Däremot var jag nyfiken på hur kroppen känns efter jag tagit ett piller och äter pasta, som jag vanligtvis sällan gör.

Dagens middag bestod av färsk tortellini ricotta/spenat blandad med ugnsbakad lax, matlagningsgrädde och fetaost. Jag tog en tablett innan middagen och.. nej – det känns inget speciellt. Varken mer/mindre mätt eller mer/mindre sötsugen. Antar att man måste äta det en längre tid för att känna något, men det vill jag som sagt inte göra. Mår redan bra av den kost jag äter som består av mycket protein, gryn, bra fett, grönsaker, bär och frukt (förutom helgerna då det blir lite annat också). Glucosanol är inget för mig.

LCHF är ju trendigt (mest sålda böckerna just nu är de som handlar om LCHF-kost) och med Glucosanol kan de som gillar kohydratrik mat fortsätta äta det de älskar OCH behålla vikten/gå ner i vikt. Eller vad tror du?

 • Tjänstgörande redaktörer: Nils Höglander, Paula Westerberg och Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB