Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Receptutmaning: Vinn en ICA Matkasse

av Anna
OatlyICA1.jpg

Nu kan du kan vara med och tävla om en valfri matkasse hos ICA Matkassen genom att dela med dig av ditt bästa vardagsrecept som innehåller Oatlys iMatOatly iMat används som vanlig matlagningsgrädde och ger en god, fyllig smak. Produkterna är helt vegetabiliska och innehåller bara 13 respektive 7% fett. Läs mer om Oatlys iMat och fler hälsosamma produkter gjorda på havre här. 

Tävlingsinfo:

 1. Gilla Oatly Sverige på Facebook.
 2. Skicka in ditt bästa vardagsrecept med Oatly iMat och bifoga gärna en bild. Det enda kriteriet är att rätten ska innehålla iMat och ta runt 30 minuter att laga. Döp mailet ”Receptutmaning” och maila ditt bidrag till anna@trendotraning.se senast fredag 20 januari.
 3. Det bästa vardagsreceptet vinner en veckas leverans av valfri ICA matkasse. Andra- och tredjepris är värdecheckar för 300 kr från Oatly.

Med ICA Matkassen får du en inspirerande och varierad matvecka – oavsett vilken kasse du väljer. ICA utgår från populära recept och gör dem sedan ännu lite bättre. Recepten inspireras av säsongen, fångar upp spännande mattrender eller erbjuder nya varianter på älskade klassiker. Det finns en särskild matkasse med laktosfri kost där innehållet är samma som i ICA Matkassen Inspiration förutom att laktosvarorna är utbytta.

Läs mer om ICA Matkassen här. 

 • Tjänstgörande redaktör: Love Isakson Svensén, Frida Westergård, Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB