Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Easy Tone-skor

av Anna
IMG_2595.jpg

Easy Tone-skor från Reebok och Rykä finns nu i butikerna i blankt lackade vårfärger. Jag har aldrig fastnat för trenden med uppbyggda sulor för ökad instabilitet och coreträning. Har testat ett par från Earth Footwear med bakåtlutad sula och kände att jag rätade upp hållningen och fick jobba något mer med rumpa och baksida lår, så viss effekt har det säkert.

IMG_0283.jpg

MEN viktigast är att du rör på dig och jag rekommenderar inte att du springer längre sträckor i denna typ av sko. Springa ska däremot jag göra nu här i Dalaskogen. -1 grad, skare på snön och solen på väg upp mellan granarna. Senare skidåkning med storbarnen. Blir en fin dag det här. 

 • Tjänstgörande redaktörer: Matilda Andersson, Fredrik Palmqvist och Elvira Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB