Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Fredagsfilé i järngryta

av Anna
flaskfile.jpg

Jag har börjat använda min gjutjärngryta mer och mer i matlagningen. Den ger fin stekyta och kött kan stå och puttra halva dagen för att bli riktigt saftigt och mört. Dessutom utsöndrar den järn till maten – bra att tänka på för dig med järnbrist. 

Idag har en fläskfilé fått laga sig själv medan jag besökte Akademikliniken för konsultation om mina separerade magmuskler (nej – ingen bröstförstoring eller botox, bara en osexig postgravidmage) och hämtade storbarnen. Till köttet gjode jag en kantarellsås inkl. en skvätt rödvin. Barnen och mannen åt pommes till och själv föredrar jag en stor sallad och en klick keso. Gött!

Kolisar fyller jag på med i form av annat. Popcorn kanske. Eller en klassisk fruktsallad. Det gäller att prioritera! 🙂

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Filip Elofsson och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB