Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Hot MOJO på SATS Spårvagnshallarna

av Anna
SATS_Sparvagnsh2.jpg
Mäktig entré till SATS Spårvagnshallarna där oranga mattan såklart rullats ut inför VIP-kvällen.

Fantastiskt skönt att bli ordentligt varm och mjuk med Hot MOJO vid VIP-kvällen på SATS Spårvagnshallarna. Från en cykeltur med bitande kyla och -12° till 38° tropisk värme. Underbart! Centret blir det enda (hittills?) med Hot MOJO och det står redan hundratals på kö till klassens 20 platser inför schemabokningens öppning på söndag.

Mojo3.jpg

Lyckliga jag, Sofy, ett gäng sköna tjejer från FItness Magazine och Terese m.fl. behövde inte köa (ikväll i alla fall) och fick vara med på Sverigepremiär av klassen. Hot MOJO, framtaget av yogaproffsen Monika Björn och Johanna Andersson, kan beskrivas som en 55 minuters svettig resa av full kroppskontroll-, balans-, stretch- och muskelträning. Det kan upplevas lite kort för oss som testat Bikramyoga (som är 90 minuter) men jag tycker 55 minuter är helt lagom för att orka hålla focus på andningen och varje liten kroppsdel passet igenom.

Mojo1.jpg
Så varmt att kameralinsen immade igen.

Allt gick i rätt högt tempo med ett antal övningar som upprepas. Tunga possitioner, mycket balans och ganska olikt ett traditionellt yogaflöde men jag gillade det. Blev så mjuk i kroppen av värmen att de mest utmanande possitioner gick att utföra.

mojo2.jpg

Precis så härligt svettig som jag hade hoppats. Det fullkomligt rann längs armar och ben och linnet (som ända var maximalt luftigt) gick att vrida ur. Det här borde räknas som minst 4 dagar i Yogautmaningen, eller hur Sara? 😉

SATS_Sparvagnsh1.jpg

Och lokalerna – vilken rymd! Otroligt häftig takhöjd, stora fönster, trappor upp till ytterligare lokaler, personalrum m.m., en lyxig juicebar/café där du kommer kunna köpa wraps m.m. och (kanske viktigast 😉 alla maskiner och utrustning man kan önska sig. Hit ska jag gå när jag vill krydda träningen lite extra!

SATS_Sparvagnsh3.jpg

Är du också nyfiken på Spårvagnshallarna? Gå då på invigningen nu på lördag med drop-in på alla klasser, Danny Sucedo framträder och Martin Lidberg kör gruppträningsklassen ”Maxa formen”. Läs mer här.

 • Tjänstgörande redaktörer: Matilda Andersson, Fredrik Palmqvist och Elvira Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB