Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Yogaprogram – 30 minuter

av Anna

Här är det utlovade yogaprogrammet som tar ca 30 minuter om du gör solhälsning A och B två gånger och tar 5 djupa andetag vid varje possition. Filmklippet, inspelat igår kväll, ger bara en snabbspolning av programmet nedan och förutsätter att du yogat tidigare och vet hur yogaandningen och solhälsningar går till (d.v.s. jag ger inga ingående instruktioner).

yogaprog30.jpg

Jag ska precis ta mig dagens yogastund nu när tvillingarna somnat och brukar köra lite olika upplägg på min hemmayoga beroende på hur kroppen känns. Ibland är den pigg och stark – då mer styrke- och balansövningar, ibland trött och stel – då mer stretch och avslappning. Programmet ovan ger lite av varje och är ett exempel på hur jag kör nu under 30 dagars yogautmaningen. Fattar inte att jag redan yogat 21 dagar i rad. Det känns som en självklar del av vardagen nu.

Yoga lugnt!

 • Tjänstgörande redaktör: Elliot Morseth Edvinsson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB