Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Middagstips: Kycklingburgare i pitabröd

av Anna
kyckling_pita.jpg
Kycklingfärsburgare, pitabröd, sallad, rödlök, tomat, avocado, stekt ägg, senap, ketschup.

För att fortsätta snacka grillning och trender. Att grilla hamburgare är en av trenderna i år enligt ICA, men jag valde en snabbare tillagning och stekte kycklingfärsburgarna jag fått med mig hem. Att äta det grillade i bröd är en annan trend som inspirerade mig till att servara burgarna i just pitabröd. Själv åt jag min utan bröd med en stor sallad (även det trendigt). Tjatig? 😉

Nyckelhålsmärkta färdiga kycklingfärsburgare – god, saftig kyckling och ett nyttigare alternativ på grillen i sommar jag kommer äta mer av. 

Annat jag vill grilla i sommar: Lax, nötfärsburgare av mina föräldrars kött, kycklingfilé, rödning, halloumi, majs, champinjoner, paprika, persika (smakade idag – supergott), banan med choklad.

  • Tjänstgörande redaktörer: Fred Balke, Christoffer Glader och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB