Middagstips: Kycklingburgare i pitabröd
avKycklingfärsburgare, pitabröd, sallad, rödlök, tomat, avocado, stekt ägg, senap, ketschup. |
För att fortsätta snacka grillning och trender. Att grilla hamburgare är en av trenderna i år enligt ICA, men jag valde en snabbare tillagning och stekte kycklingfärsburgarna jag fått med mig hem. Att äta det grillade i bröd är en annan trend som inspirerade mig till att servara burgarna i just pitabröd. Själv åt jag min utan bröd med en stor sallad (även det trendigt). Tjatig? 😉
Nyckelhålsmärkta färdiga kycklingfärsburgare – god, saftig kyckling och ett nyttigare alternativ på grillen i sommar jag kommer äta mer av.
Annat jag vill grilla i sommar: Lax, nötfärsburgare av mina föräldrars kött, kycklingfilé, rödning, halloumi, majs, champinjoner, paprika, persika (smakade idag – supergott), banan med choklad.