Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

LCHQ: Kyckling med sotade sötpotatischips

av Anna
sotpotatischips.jpg

Dagens middag: En plåt med kycklingfiléer, sötpotatis i skivor och champinjoner marinerade i olivolja, sojasås och diverse kryddor. Till en sallad med fetaost, pumpakärnor och avocado. Väldigt LCHQ och gott!

Älskar plåt-i-ugnmat, men tillagningstiden för grönsakerna var lite kortare än för kycklingen varför de blev lätt sotade. Smakade dock bättre än de ser ut (det svarta beror på sojasåsen, inte att det är brännt) och jag gillar den chips style knapriga ytan.matlagning.jpg

In action. Efter en hattig dag med avbrutna sovstunder ville trött Jonna INTE leka på golvet. Hon fick hjälpa mig i köket och ge smakutlåtande på grönsakerna. Körsbärstomaten och gurkan fick godkännt.

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Emma Lindström och Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB