Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Älskling du har blivit en tjockis

av Anna
tjockis.png
Bild från tv3.se

Nu syftar jag på tv3s nya program Älskling, du har blivit en tjockis som har premiär kl 21 ikväll, inte min egen älskling. Han håller sig lagom – hyffsat vältränad utan att vara för krallig eller spinkig 🙂

Annars är det väl rätt typiskt att man slappnar av när man bundit sig och inte är med i ”jakten” längre. Själv vill jag hålla mig i bra form inför min man men mest för min egen skull. Så känner även han och när magen blir för stor skärper han sig med kosten en period.

coachen.jpg
Bild från tv3.se

Min f.d. chef och då delägare av Metropolis Gym, personlige tränaren och naprapaten Anders Lidestam är programledare och ska hjälpa paren i form. Jag hade stor respekt för den mannen när vi jobbade ihop – kunnig och med ett hej dundrande humör. Jag är säker på att deltagarna i programmet inte kommer våga göra annat än följa hans råd 🙂

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Kristina Jeppsson, Elvira S Barsotti och Jenny Åsell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB