Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Läder-bröllopsmiddag och outfit

av Anna

brollopsmiddag2012.jpg

Förra året firade vi pappersbröllopsdag med middag på restaurang – gott, men den maten slår inte mammas. Igår hade hon gjort nötstek med klyftpotatis (jag hoppade), kantareller, gräddig rödvinsås, sallad, kokt broccoli och blomkål. Löjligt gott, ekologiskt och närproducerat (både kött, svamp och potatis från egen gård) + att jag blev mätt (till skillnad från ute).

outfit_brdag.jpg

För att gå all in med samma tema som bröllopet körde jag After Ski-outfit med långkallingar från Kari Traa och en bekväm matchande tröja från Under Armour. Vi ville ha en avlappnad, skön stämning på bröllopet och så blev även gårdagen. 

Även idag sitter understället på och jag ska strax bege mig ut på sjön och glida på min skida. Frisk luft, endast ljudet av stavtag, mina andetag och en och annan skoter i fjärran. En härlig känsla av att hela kroppen samarbetar. Mera kärlek ♥

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Frida Westergård och Marlon Appelgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB