Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Äggande GLAD PÅSK

av Anna
agg2.jpg

Påskägg i min favoritform, med lagom rinnig gula. Ägg är så så jäkla GOTT, vackert, smart förpackat och går att äta på så många sätt.

Dessutom något av det nyttigaste du kan äta. Är lite yrkesskadad med min medvetenhet och ett ägg innehåller t.ex. vitamin A, B2 (riboflavin), D och E, kalcium, selen och zinkmycket protein och totalt ca 80 kcal (340 kJ). Jag ska frossa i påsk och har hittills ätit 3 stycken + äggröra från skärtorsdag och idag blir det många till. 

Gó och GLAD PÅSK vänner!

  • Tjänstgörande redaktör: Elliot Morseth Edvinsson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB