Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Utvärdering av ARGI+

av Anna
argi+3.jpg

Lördag eller vardag – jag vill starta dagen på ett bra sätt och nu är sista morgondrinken med ARGI+ uppdrucken till dagens grötfrukost. Jag har nu testat detta supertillskott i en månad (här har jag skrivit mer om det och vad det innehåller) och lovade att berätta om hur det känns.

Att det är ett bra tillskott tvivlar jag inte på då jag upplever mig lite piggare än normalt. Inte så att jag fått jättemycket mer energi, men om min kropp inte varit van vid att få andra typer av vitamin/mineraltillskott hade säkert effekten varit ännu tydligare. Jag känner mig i alla fall mentalt piggare och mindre sliten efter hårda träningspass. Min gissning är att återhämtningen går lättare när jag snabbt får i mig vitaminer, minteraler, proteiner och antioxidanter direkt efter träningen då jag oftast druckit det i en proteindrink.

Betyg (av 5):  :++++:  – bra komplett kosttillskott för dig som bara vill ta ett enda och ändå få i dig både vitaminer, mineraler, antioxidanter och aminosyror. Smakar sött och gott i din smothie eller som det är i vatten. Inte full pott p.g.a. priset – 630 kr för 30 portioner.

Vill du veta mer och är intresserad av att köpa ARGI+? Kontakta Catrin Berg: catrinberg@hotmail.com

Trevlig helg!

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Kristina Jeppsson och Madelene Politis
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB