Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

After kokosfest

av Anna
kokosfest1.jpg

Det gjorde inget att jag inte hittat bastkjolen – det var andra som visade upp den varan med råge vid kvällens kokosfest. Mycket bekanta och kända ansikten, musik, hög stämning och doft av KOKOS i Yogayamas varma lokalen. 

kokosfest2.jpg

Kokos ja. Kvällens tema som Zarah Öberg pratade gott om och ja – hon sålde verkligen varan till mig. Kokosfett verkar grymt bra, men jag skriver mer om det senare. Nu vill jag bara berätta om kvällen där Jessica Folker sjöng, jag kikade på ny yogamusik och alltid lika coola Caroline på yogakläder. Trevlig kväll helt enkelt även om jag inte stannade så länge.

kokosfest3.jpg

Direkt från yogaklassen utan middag behövde jag mer än en kokossnitt, trots att kokosfett ”ger hjärnan energi så att du tänker klart”. Så det blev en kort fest för min del innan jag cyklade hem för att hinna pussa barnen gonatt och äta riktig mat.

Fick dock med mig massor av gosaker att testa från Holistic, fina strumpor från Gococo och boken ”Den självläkande människan” av Sanna Ehdin (verkar superintressant). Och den lilla nyttiga chokladbiten blev perfekt att stilla suget med efter maten. God shit!

 • Tjänstgörande redaktörer: Matilda Andersson, Fredrik Palmqvist och Elvira Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB