Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Laddad för långpass

av Anna
shake_mushi.jpg

Från gårdagens 3,3 km är steget/stegen ganska lånt till till dagens inplanerade 35 km. Uppladdningen gjorde jag därför redan igår eftersom jag springer nu direkt på morgonen och inte vill ha maten skakande runt i magsäcken. En stor portion Shake Mushi med dubbel portion ris..

glass_tarta.jpg

..och en bit tårta från 1-årskalaset och 1,5 paket glass (Carteodor) med nougat och chokladsås. Funkar inte att springa så här långt utan massor av energi inlagrat. Nu på morgonen dricker jag vatten, kaffe och en proteindrink + har laddat vätskebältet med sportdryck och vatten.

Funkar heller inte att springa så långt utan PANNBEN! Dessutom är mitt löpsällskap sjukt varför jag måste springa själv. Vette katten om jag pallar 3 timmar helt själv, men jag har laddat min iPod för att kunna tänka på annat när det börjar bli jobbigt. Klarar jag det här blir Stockholm Marathon lätt!

Ok, nog med snack. Sista långpasset – nu kör jag!

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Fredrik Palmqvist och Elvira Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB