Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Mot Workout Åre

av Anna

packning_are.jpg

Så har jag och tvillingarna fyllt största väskan vi hade hemma med träningskläder och skor som ”kan vara bra att ha” under tre dagar på Workout ÅreÄr laddad från tårna och ser fram emot en helg med massor av inspirerande träningspass, med mina saknade kollegor, att få sitta ner och äta hela måltider utan avbrott och bara behöva tänka på mig själv. Rena semestern och jag ska snart bege mig mot vännerna och nattåget mot Åre.

Det här har jag bokat mig på, men ska försöka byta och komma med på löpningen. Är så löpsugen inför Maran:

Fredag:

Lördag:

Söndag:

Absolut kommer jag sakna mina trollungar och mannen, men de klarar sig och får en solig helg utan mammatjat. Win win!

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB