Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Nytt favoritmellanmål

av Anna
keso_bar3.jpg

Har sjukt mycket att hinna med innan vi reser till midsommarfirande med vänner i Västertorp. Layoutjobb till KTH-Hallen, packa, det vanliga pysslet med matlagning, tvätt och gos med tvillingarna som är överallt där de helst inte ska vara och fix med bloggen som byter till plattformen Wordpress. 

Då är snabba och lyxigt goda mellanmål räddningen. Har precis mumsat i mig en halv burk kesella blandad med keso och en nypa vaniljpulver. Till det värmda blåbär och hallon som jag hällde över och dekorera med gojibär. Nötter eller kokos skulle också passa bra till för extra sötma. Förvånandsvärt nyttigt och njutbart till 1000!

P.S. LCHF får vänta. Som min fina vän nämnde vill jag inte bli för fixerad över vad jag får och inte får äta. Jag äter redan bra idag, mår bra och har energi till familj och träning. Tror mig ha hittat ”Anna-dieten” som tillåter allt jag vill ha, oftast är low carb-mat med nyttiga fetter men också livets söta saker 🙂 D.S.

 • Tjänstgörande redaktör: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark, Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB