Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Rosa Skrot tar form

av Anna
rosa_skrot_tjej.jpg

Är precis hemkommen från ett spännande möte med Camilla och Fia som håller på att starta upp förmodligen Stockholms coolaste tjejgym – Rosa Skrot. Jag blev runtvisad i lokalerna på Söder och gymmet är långt ifrån klart men jag fick hela bilden uppmålad för mig av Camilla. Det kommer bli GRYMT läckert och de har tagit hjälp av inredaren Malin Jensen som bl.a. setts i Roomservice. Rosa trägolv, guld, orginella tapeter, en soft reception att hänga i och ta en proteindrink, SportsArt maskiner (anpassade för tjejers kroppar), PT-rum och annat som gör att det sticker ut från mängden. Ett gym för tuffa tjejer som vill ha en egen oas att träna och trivas i.

Kan bli hur bra som helst och min roll i spelet får vi se. Superspännande och kul 🙂 

Öppnar i augusti på Torkel Knutssonsgatan 41, Södermalm. Kolla in facebooksidan så länge.

jj_klader.jpg

Inget Rosa Skrot, men min rosa prinsessa och en av prinsarna. De älskar att låna mina kläder, lägger dem på huvudet eller runt halsen i ett försök att ta på dem, och känner sig fina. Ovan mitt svettiga Röhnisch-linne från morgonens cykling som de slåss om att få bära.

 • Tjänstgörande redaktör: Elliot Morseth Edvinsson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB