Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Kalvytterlår med kantarellsås

av Anna
kott_jorm.jpg

Gårdagens middag: Grytstek av kalvytterlår, gräddig kantarellsås, kokta morötter med vitlöksmör, broccoli och timjankryddad klyftpotatis.

Om de hade haft mjölkko och grädden till såsen varit egenproducerad skulle allt vara überekologiskt och närodlat till 100% – kött från egna kor, svamp från skogen, morötter och potatis från eget land. Sa jag att vi blir bortskämda?

kott2_jorm.jpg
  • Tjänstgörande redaktörer: Alex Rodriguez och Mikael Hedmark
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB