Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Baby Foot mot trötta träningsfötter

av Anna
BabyFoot.jpg

Det är aldrig fel årstid för att få silkeslena babyfötter, eller hur? För 2 veckor sen testade jag Baby Foot – en slags hemmakur för trötta fötter med förhårdnader, ringorm eller svampinfektioner. Perfekt för mina stackars löparfötter som ofta går runt i svettiga gympadojor och får utstå stor belastning.

BabyFoot2.jpg

Det går till så att du drar på ett par plastsockor med en slags kräm innuti som sen ska sitta på i 2 timmar. Krämen innehåller bl.a. en fruktsyra som tränger in i lagret av döda hudceller som gör dem lättare att peela bort efter 2 veckor. Jag satte hårsnoddar runt vristen för att platsockorna skulle sitta kvar medan jag halkade runt här hemma. Målet var lika fina fötter som du ser till höger i bilden ovan.

fotter2.jpg

Efter ca 1 vecka började hud trilla bort där det varit som mest förhårdnader och nu, 2 veckor senare är utsidan av stortårna och hälarna mjuka och fina som aldrig förr. Snygga blir mina fötter aldrig eller lika lena som barnens, men jag ger ändå Baby Foot högsta betyg. Stor skillnad mot förut och en bra metod för oss som inte har tid att gå till fotvården eller på pedikyr.

Pris: 225 kr hos Bodystore.

Betyg:  :+++++:  

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Karl Meyer von Bremen, Jennifer Laxén
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB