Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Godaste söndagen

av Anna
rodingsallad2.jpg

Den här söndagen har jag ätit mat av världsklass och rätterna blev liksom bara godare och godare ju längre dagen skred.

Frukost: Inget märkvärdigt men outtröttligt god kesella + naturell yoghurt med frön, nötter och bär.

Lunch (översta bilden): Röding mina föräldrar fångat på nät, sallad, soltorkade tomater, pumpakärnor och min nya favorit – stekta ägg med fortfarande lite lös gula och ost som fått smälta över. Try it!

grill_kyckl_halloumi.jpg

Middag: My god vad gott det var med grillad kyckling, grillad halloumi, vitlöks-cremé fraiche och fetaostsallad.

jormgubbar2.jpg

Efterrätt: Höjdpunkten – första mogna jordgubbarna för i år. Här i norra Jämtland har de hängt länge, sugit åt sig varenda solstråle för att sen ge en gudomligt god sötma och smak. Förstå att jag är mer än nöjd med dagens meny.

  • Tjänstgörande redaktörer: Fred Balke, Christoffer Glader och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB