Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Livet som bloggare

av Anna

poserande.jpg

Efter träningen idag kom det fram en tjej och sa att hon läser och gillar min blogg, att hon blir inspirerad. Jag blir så GLAD när sådant händer, att lilla jag verkligen gör någon ”nytta” med alla blider och babbel här på bloggen.

Samtidigt blir det så verkligt när jag möter någon IRL. Hon vet så mycket om mig, ja t.o.m. vad jag brukar äta till frukost, jag vet inget om henne. Ofta får jag höra av vänner och andra läsare att de testat det jag skrivit om, som recept, övningar och nya produkter.Vi bloggare kan verkligen påverka och det är både skrämmande och kittlande känsla.

Jag försöker vara en bra förebild samtidigt som jag vill vara ärlig med den jag är, d.v.s. INTE alls någon perfekt människa. En svår balansgång..

Rent konkret innebär annars livet som bloggare huvudarbete (nya inlägg skapas konstant), fotande och (ibland pinsamt) poserande. För min del innebär också massa roliga inbjudningar till pressvisningar och invigningar, förfrågningar om att testa nya produkter och kläder m.m. Superkul – men ibland (speciellt som 4-barnsmamma) stressande.

Och ibland blir jag fruktansvärt trött på mig själv – mitt ordbajsande, foton av mig och jag känner att jag inte har något intressant alls att berätta. Ibland svämmar hjärnan över – jag vet inte var jag ska börja och känner att ”wow – det här inlägget blev bra!”.

Men det som driver mig är absolut ni läsare – ert angagemang, era smickrande och kloka kommentarer, att kunna inspirera. Tack fina ni ♥

P.S. Träningspasset för rygg, baksida axlar och triceps gick strålande idag. Tror jag hade lite glass kvar i överkroppen 🙂 D.S.

 • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin, Sebastian Laneby och Carl Sköldbäck
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB