Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Middagen redo

av Anna
laxmiddag2.jpg

Ska snart cykla till Söder och spana in nya tjejgymmet Rosa Skrot. Det invigs nästa helg och jag är spänd på hur det ser ut nu när det är klart. Rosa golv – hur coolt låter inte det? Lovar visa er senare.

Middagen har jag redan förberett när tvillingarna sov eftersom den stressigaste tiden i vår familj är runt kl 17, lagom tills jag kommer hem igen. Tvillingarna ska äta, alla stora är hungriga och det är allmänt kaos.

laxsida3.jpg

Men vi vill ändå äta något gott såhär på fredagkvällen så vi skjutsar in en lax med grönsaker samt en plåt klyftpotatis i ugnen. Till det vitlöksstekt bladspenat (+ äggvita i som blev över från när jag gjorde ceasardressing igår), cremé fraiche med pressad vitlök (kommer osa i morgon), kokt ägg och en stor sallad. 

Ta bort bort cremé fraichen och flingsaltet och du får Paleo. Ta bort potatisen och du får LCHF. Ät en midre mängd kokt matvete till istället för potatis och du får GI eller LCHQ. Ta bort allt utom ägget och du får ”flygvärdinne-dieten”. Ta bort nästan allt och du får Very Low Calorie Diet. Eller bara ät! 🙂

Go fredag!

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Emma Lindström och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB